Historisk Forening tilbyder to slags medlemskaber:

Et individuelt medlemskab á 200 kroner årligt, og et firmamedlemskab á 1000 kr.

Alle medlemmer modtager hvert år Herning-bogen, og har desuden mulighed for at købe de fleste tidligere udgaver af årbogen til favørpris (se Bogsalg).

Et medlemskab af Historisk Forening er med til at sikre den fortsatte udgivelse af Herning-bogen, samt at der fortsat arrangeres lokalhistoriske foredrag og ekskursioner. Kontakt kassereren angående indmeldelse: kasserer@historiskforening.dk

tors
19:00 BAG TINGHUSETS MURE samt  Histor... Herning Friskole
BAG TINGHUSETS MURE samt  Histor... Herning Friskole
apr 25 kl. 19:00 – 21:30
Slægts- og ”kriminalforsker” Leif Sepstrup fortæller om forbrydelser og domme fra retten i Tinghuset omkring år 1900. Derefter afholder Historisk Forening generalforsamling.
maj
søn
09:00 Udflugt til Tirpitz
Udflugt til Tirpitz
maj 12 kl. 09:00 – 17:00
Besøg og rundvisning på Tirpitz i Blåvand. Yderligere oplysninger om program, pris og tilmelding følger i Herning Folkeblad onsdag 6. marts 2019 og på historiskforening.dk. Mødested: Markedspladsen i Møllegade. Forventet hjemkomst til Herning kl. 17.
jun
tors
19:00 Vandretur i Rind Plantage Rind Kirke
Vandretur i Rind Plantage Rind Kirke
jun 13 kl. 19:00 – 22:00
ftentur i Rind Plantage med udgangspunkt ved Rind Kirke. Lokalhistoriker Evald Sønderby tager os med på en historisk vandretur gennem dele af Rind Plantage. Mødested: Rind Kirke. Gratis for medlemmer af Historisk Forening.